Mijn favorieten

Onze werkwijze


Proberen is geen optie. Wij doen!
 
Er worden door Meneer de Makelaar voor het aan- en verkopen van huizen bergen verzet, steen voor steen als het moet, met resultaat!
 
Hoe we dat al ruim 10 jaar, steeds weer, voor elkaar krijgen?

PASSIE
Makelen is onze passie en dat zul je merken. Wij hebben altijd plezier in ons werk en onze sterke onderlinge band versterkt dat nog meer. Hoe fijn is het als je van je hobby je werk kunt maken! 

KLIK
Omdat we nauw contact houden, weten wij precies wat je nodig hebt. Een goede klik waarbij je dezelfde ideeën en opvattingen deelt over een bepaalde aanpak, waardoor er direct vertrouwen is, vinden we dan ook heel erg belangrijk. Als jij ons jouw (droom)huis toevertrouwt, laten wij je niet in de steek.
 
HELDER
Duidelijk zijn en goed & eerlijk advies geven, is de standaard bij ons. Zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten en waar je aan toe bent. En niet onbelangrijk, voor ons geldt: afspraak is afspraak.
 
FRIS
Wij houden graag een frisse blik op de markt en onze werkwijze is allesbehalve standaard.
De traditionele middelen worden niet geschuwd, maar op een vernieuwende manier gebruikt. Wij zetten ons altijd 100% in en zijn niet bang om fouten te maken.
 
KEIHARD WERKEN
We zetten graag ons enorme netwerk en jarenlange ervaring voor je in. Zo maken wij het verschil. Gewoon keihard werken met plezier en passie voor ons vak.
 
DOEN
Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. En we zetten altijd een stap meer dan een ander. Proberen? Dat woord kennen we niet. Wij doen.
 
COMMUNICEREN
Het is belangrijk dat we elkaar goed op de hoogte houden. Jij bepaalt hoe we communiceren en elkaar op de hoogte houden over alle lopende zaken en ontwikkelingen. Anno 2017 zijn er nogal wat opties:
  • Telefoon
  • Whatsapp
  • Email
  • SMS berichten
  • Sociale Media (Facebook, Linkedin en Twitter)
 
En vergeet niet: Meneer de Makelaar vindt een weg, en anders maken we er één.