Mijn favorieten

Uw huis beter verkocht

 


Funda

Met Funda hebben we een krachtig instrument om uw huis snel en voor de juiste prijs te kunnen verkopen. Maar eerlijk is eerlijk, iedere NVM-makelaar kan uw huis op Funda zetten. Toch zijn wij als geen ander in staat om hier meer uit te halen. Doordat we precies weten waar potentiële kopers naar kijken, zetten we een presentatie neer die duidelijk meer kijkers weet te trekken.
 
Te nemen stappen
Door het hele verkoopproces bieden we een uitgebreid pakket van mogelijkheden en een grondige kennis van de lokale markt. Dat zorgt voor een snel verkoopresultaat en een zorgeloze afwikkeling. De 7 basisstappen om uw woning te verkopen:

Stap 1: Vraagprijs bepalen
Stap 2: Het publiciteitsplan opstellen
Stap 3: De woning verkoop gereed maken
Stap 4: De bezichtigingen
Stap 5: De onderhandelingen
Stap 6: De ondertekening van de koopakte
Stap 7: Naar de notaris


Het begint natuurlijk allemaal met een uitgebreid informerend gesprek waarin u met uw NVM-makelaar uw wensen bespreekt. Aansluitend geeft hij u een advies op maat, gericht op uw persoonlijke situatie. 

In iedere stap zult u merken dat we veel extra’s in te brengen hebben, en dat we dat we dat heel toegankelijk kunnen uitleggen. Hoe we een professionele fotograaf inzetten, bijvoorbeeld. Of het maximale uit sociale media halen. In een eerste kennismakingsgesprek maken we dat verrassend inzichtelijk. Bel ons dus direct voor een vrijblijvend gesprek.
 
Nazorg
En niet te vergeten: Ook na de sleuteloverdracht staan we klaar voor ondersteuning.