Mijn favorieten

Een stevige basis, een frisse aanpak.Een huis is meer dan een stapel stenen. Het is de plek waar u altijd met plezier gewoond hebt. Of dat ene droomhuis waar u regelmatig langsrijdt om te kijken of het nog niet te koop staat. Als u dus gaat verkopen of kopen, komt daar veel meer bij kijken dan alleen het financiële plaatje of de bouwkundige staat. Dat vraagt om een frisse aanpak, waarbij alles snel en soepeltjes verloopt.

Meneer de Makelaar kent het kat-en-muis-spel van koop en verkoop door en door. Daar helpen we u dan ook graag bij, evenals bij taxaties. Met kennis van de regio, ruime ervaring, een uitgebreid netwerk en een flinke dosis betrokkenheid. Gewoon, omdat we weten hoe belangrijk het voor u is.

Uw huis verkopen, snel simpel en zonder zorgen

Een huis verkopen is een hele klus en waarschijnlijk hebt u het al druk genoeg. Daarom regelt Meneer de Makelaar alles voor u. Van het bepalen van de vraagprijs tot het afgeven van de sleutels en alles wat daartussen zit. We kennen de markt, weten de weg en kunnen zo sneller verkopen en alles goed afwikkelen. Zo houdt u tijd over voor de leuke dingen, zoals de inrichting van uw volgende droomstek.
Ontdek hoe u zonder verkoopstress uw huis snel verkoopt!


Aankoopbegeleiding, U koopt, wij regelen.

Als u een huis koopt, gaat u niet over een nacht ijs. Want hoe zit het bijvoorbeeld met de bouwkundige staat, erfrecht of verborgen gebreken? En is de prijs wel reëel? De verkopende makelaar vindt natuurlijk van wel. Maar zijn belangen zijn niet die van u. Integendeel zelfs. Daarom zijn wij er. Met een flinke dosis lef en kennis van zaken onderhandelen we voor u op het scherpst van de snede.
Laten we samen proberen het onderste uit de kan te halen!


Taxeren, weten wat het waard is

Weet u precies wat uw woning waard is? Vast niet, maar daar komen we wel achter als het moet. Bijvoorbeeld voor het afsluiten van een hypotheek of bij overlijden of echtscheiding. Meneer de Makelaar taxeert uw woning in een handomdraai. We houden u geen vette worst voor, maar geven een reële prijs af. Eén die bovendien met zekerheid door alle geldverstrekkers wordt geaccepteerd.
Maak snel een afspraak en ontdek wat uw woning waard is!