Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding


 Meneer de Makelaar maakt het verschil.
 

Anno 2017 is het eenvoudig om bijvoorbeeld via Funda.nl een huis te zoeken. Toch denken wij dat we een hele belangrijke rol kunnen spelen in de zoektocht naar jouw droomhuis. Omdat wij ons werkgebied goed kennen, kan het zijn dat we op basis van jouw wensen, met alternatieven komen waar je zelf nog niet aan had gedacht. En omdat we de markt goed kennen, kunnen we voor jou een goede prijs onderhandelen als jij je droomhuis gevonden hebt.
 
Er zijn nog meer voordelen te noemen:

  • Beter inzicht in het aanbod, doordat we weten wat er speelt in de markt;
  • Je bent direct op de hoogte van het aanbod, je hoeft niet meer te wachten tot jouw droomhuis op Funda.nl staat, schrijf je daarom snel in op onze website!
  • Onderhandelingen uitbesteden, waardoor je een betere prijs kunt bedingen. Als je emotioneel betrokken bent, is onderhandelen vaak lastig;
  • Voorkom aankoop huis met gebreken, doordat wij bouwkundige kennis hebben;
  • De kleine lettertjes van de koopovereenkomst worden nagelopen, vakjargon van een koopovereenkomst is soms lastig te begrijpen;
  • worden onderzocht, denk aan: erfdienstbaarheden, bestemmingsplanontwikkelingen, financiële situatie vereniging van eigenaren, etc.;
  • Besparen geld, tijd en zorgen, door het aankoopproces bij ons uit handen te geven;
  • Gratis financieel advies, zo komt u niet voor verrassingen te staan als u uw droomhuis gevonden heeft.

 
Meneer de makelaar inschakelen als aankoopmakelaar
 
Omdat wij altijd op maat werken, kan je ons voor één stap in het proces inschakelen, voor meerdere stappen of álle stappen.
 
Gratis Kennismakingsgesprek
Wij hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Daarom maken we graag kennis bij jou thuis, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor in Eindhoven. Tijdens dat gesprek maken we kennis en bespreken we je wensen en geven we de mogelijkheden aan. Lees meer over onze werkwijze

Zelf een geschikte woning zoeken
Bekijk verschillende woningen zodat je een goed beeld krijgt van wat de markt te bieden heeft. Vul ons zoekprofiel in zodat we je direct, per email, op de hoogte kunnen houden van huizen die voldoen aan al je wensen. Houd ook Funda.nl goed in de gaten. Een geschikt huis gevonden? Voor € 249,-- bezichtigen we de woning en geven we je telefonisch advies over een reële koopsom.

Als je jouw droomhuis gevonden hebt, regelen wij een bezichtiging. Als je wilt, gaan we mee om de woning met andere ogen te bekijken.

Extra onderzoek
Is er extra onderzoek nodig, dan adviseren we je. Denk hierbij aan verborgen gebreken, erfdienstbaarheden, bestemmingsplanontwikkelingen, financiële situatie verenging van eigenaren e.d. Wij nemen dat graag uit handen door bijvoorbeeld het inschakelen van een bouwkundig specialist.

Wij adviseren je over een goed openingsbod en de juiste biedingsstrategie en nemen de onderhandelingen van je over. Dat kan je veel geld besparen. Denk hierbij ook aan het bepalen van ontbindende voorwaarden.

Ondertekening koopovereenkomst
Als de verkopende partij je bod accepteert wordt de koopovereenkomst opgesteld. Vanzelfsprekend lopen wij deze met u door om te kijken of de afgesproken koopsom en alle daarbij behorende voorwaarden op de juiste manier zijn opgenomen.

Overdracht bij de notaris
Zodra er een datum is afgesproken voor de overdracht van het huis, geven we je advies over alles wat moet worden geregeld. Op die manier wordt er niets vergeten en kan de akte, die we altijd voor je controleren, ondertekend worden bij de notaris.
 

Benieuwd? Maak dan snel een afspraak